CatalanEspañol(Spanish Formal International)

qPq Formació

Accés privat

Alumnes dels cursos

qpq Formació - Unitat docent

Organitza i coordina

 
Centre acreditat per I.E.S.

 
Inici Avís i informació legal
Avís i Informació Legal Imprimeix Correu electrònic

AVÍS I INFORMACIÓ LEGAL I LA SEVA ACCEPTACIÓ


Aquest avís i informació legal regula la utilització del servei de la pàgina Web de Internet www.qpqformacio.com que QUIDPROQUO Inversions, S.L. posa a disposició dels usuaris de Internet.

QUIDPROQUO Inversions, S.L. amb domicili social al Avda. Meridiana, 310, atc. 2a k55, 08028 - Barcelona (Barcelona – España); amb CIF número B-60874815.

La utilització de la pàgina Web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal a la versió publicada por QUIDPROQUO Inversions, S.L. al mateix moment en que l’usuari accedeix a la pàgina.

La utilització d’alguns serveis oferts als usuaris mitjançant la pàgina Web es troba sotmesa a condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen i/o modifiquen aquest Avís Legal. Per tant, amb anterioritat a la utilització del servei, l’usuari també ha de llegir atentament les corresponents condicions particulars.


OBJECTE


Mitjançant la pàgina Web, QUIDPROQUO Inversions, S.L. facilita als usuaris l’accés i la utilització de diversos serveis i continguts que posa a disposició QUIDPROQUO Inversions, S.L.


CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ DE LA PÀGINA WEB


L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web i els serveis amb conformitat amb la Llei, aquest Avís Legal, les condicions particulars d’alguns serveis i altres avisos, reglaments d’ús i instruccions dels que se l’informi per qualsevol mitjà, així com la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

Així, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels serveis amb finalitats il·lícites, prohibides al present Avís Legal, lesives dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin perjudicar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats a qualsevol equips informàtic de QUIDPROQUO Inversions, S.L. , d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’ Internet (hardware y software).

En particular, i de forma únicament indicativa i no exhaustiva, l’usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, fotografies, gravacions, software i en general qualsevol mena de material recollit des de o a la pàgina Web de QUIDPROQUO Inversions, S.L

Mitjançant l’entrega de la informació, QUIDPROQUO Inversions, S.L no atorga cap tipus de llicència sobre cap copyright, patent o qualsevol altre dret de propietat intel·lectual. Així mateix tampoc proporciona cap representació ni garantia, expressa o implícita, incloses les garanties implícites d’adequació per un propòsit particular, comerciabilitat i de no infracció


DISPONIBILITAT I CONTINUÏTAT, UTILITAT I FIABILITAT


QUIDPROQUO Inversions, S.L no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la pàgina Web i dels serveis. Quan sigui raonablement possible, QUIDPROQUO Inversions, S.L advertirà prèviament de les interrupcions al funcionament de la pàgina i els serveis. QUIDPROQUO Inversions, S.L tampoc garanteix la utilitat de la pàgina i dels serveis per a la realització de cap activitat en concret, ni la seva fiabilitat i, en particular, encara que no de forma exclusiva, que els usuaris puguin utilitzar la pàgina web i els serveis, accedir a les diferents seccions o a aquelles des de les que s’ofereixen els serveis.

La informació publicada per QUIDPROQUO Inversions, S.L a la World Wide Web pot tenir referències o referències creuades a productes, programes o serveis de QUIDPROQUO Inversions, S.L que no s’han anunciat o no són disponibles al seu país. Aquestes referències no impliquen que QUIDPROQUO Inversions, S.L tingui previst anunciar aquest productes, programes o serveis al seu país. Consulti al seu contacte comercial de QUIDPROQUO Inversions, S.L local per disposar d’informació sobre els que puguin estar a la seva disposició.

Aquest site Web pot tenir avisos sobre productes propis i informació de copyright, amb termes que s’han d’observar i respectar. La informació d’aquest site Web pot contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics.

La informació es pot modificar o actualitzar sense cap tipus d’avís previ. QUIDPROQUO Inversions, S.L pot efectuar també millores i/o canvis als productes i/o programes descrits en aquesta informació en qualsevol moment i sense cap avís previ.

QUIDPROQUO Inversions, S.L no assumeix cap mena de responsabilitat sobre la exactitud de la informació proporcionada per QUIDPROQUO Inversions, S.L i l’ús d’aquesta informació és responsabilitat del receptor. QUIDPROQUO Inversions, S.L no assegura que cap dels problemes comunicats es puguin resoldre amb la utilització de qualsevol informació proporcionada per QUIDPROQUO Inversions, S.L


RETIRADA I SUSPENSIÓ DELS SERVEIS


QUIDPROQUO Inversions, S.L podrà retirar o suspendre en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ la prestació dels serveis a aquells usuaris que no compleixin allò establert en aquest Avís Legal.


DURACIÓ I FINALITZACIÓ


La prestació del servei de la pàgina Web i dels altres serveis té, en principi, una duració indefinida. QUIDPROQUO Inversions, S.L , no obstant, està autoritzada a donar per finalitzada o suspendre la prestació del servei de la pàgina Web i/o de qualsevol dels serveis en qualsevol moment, sense perjudici del que s’hagués disposat al respecte a les corresponents condicions particulars. Si és raonadament possible, QUIDPROQUO Inversions, S.L , avisarà prèviament de la finalització o suspensió de la prestació del servei de pàgina Web i dels altres serveis.

 

PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DEL COMERÇ ELECTRÒNIC.

 

 

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades que es sol·liciten en el nostre formulari s’inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de respondre la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar-li informació del seu interès sobre els nostres serveis i productes.

 

QUISPROQUO INVERSIONS, S.L. té els seus fitxers legalitzats davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i estan inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que desenvolupa la Llei Orgànica 15/1999. 

 

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació; tal i com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L’exercici d’aquests drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o a l’assumpte del correu electrònic “PROTECCIÓ DE DADES”, a l'adreça del final d'aquesta pàgina.

 

Igualment li informem, de conformitat amb l’establert a l’article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, que mitjançant la acceptació d’aquest avís legal, vostè ens està expressament autoritzant per a que li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari d’aquestes comunicacions, vostè té el dret de revocar el seu consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació de dita voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les direccions a dalt assenyalades, indicant com referència en el sobre o a l’assumpte del correu electrònic “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.


PREGUNTES AL RESPECTE D'AQUESTA DECLARACIÓ


Les possible preguntes al respecte d’aquesta declaració han de ser dirigides al coordinador del site Web de QUIDPROQUO Inversions, S.L ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) per la seva aclaració o bé a:

QUIDPROQUO Inversions, S.L.
Avda. Meridiana, 310, atc. 2a k55
08028 - Barcelona (Barcelona – España)
CIF: B60874815

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la